Ethiopian Airlines verbindt Polen met Afrika met gemakkelijke aansluitende vluchten naar Malawi

0
49
Zuid Afrika vliegtuig

Ethiopië – Ethiopian Airlines, de grootste luchtvaartgroep in Afrika en een door SKYTRAX gecertificeerde viersterrenwereldluchtvaartmaatschappij, is verheugd aan te kondigen dat het vanaf 16 juni 2024 passagiersvluchten vanuit Warschau zal starten, zodat passagiers via Addis Abeba naar Malawi kunnen vliegen. Ethiopian Airlines, de leidende luchtvaartmaatschappij van Afrika, bedient Malawi met dagelijkse vluchten naar Lilongwe en Blantyre.

De nieuwe vluchten zullen vier keer per week plaatsvinden. Vlucht ET 765 zal op maandagen, dinsdagen, donderdagen en zaterdagen vertrekken vanuit Warschau naar Addis Abeba, het internationale knooppunt van Ethiopian Airlines. Van daaruit zijn directe vluchten naar Malawi gemakkelijk beschikbaar. De retourvlucht ET 764 vertrekt vanuit Addis Abeba op maandagen, woensdagen, vrijdagen en zondagen.

Mesfin Tasew, CEO van Ethiopian Airlines Group, gaf commentaar op de uitbreiding van het netwerk van Ethiopian Airlines met deze gloednieuwe toevoeging:

“We zijn echt enthousiast om onze aanwezigheid op de Europese markt verder uit te breiden met nog een nieuwe bestemming. Deze ontwikkeling is in lijn met onze strategische intentie om Afrika te verbinden met de rest van de wereld en tegelijkertijd handel en toerisme binnen het continent te bevorderen. We hebben onze voorbereidingen afgerond om onze klanten op deze route een aangename reiservaring te bieden.”

De toevoeging van vluchten naar Warschau aan de lijst van bestemmingen van Ethiopian Airlines opent Malawi voor nieuwe bezoekers uit Polen en daarbuiten, die voorheen meerdere aansluitende vluchten moesten nemen om het Warme Hart van Afrika te bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.